Ziggo Zakelijk

Ziggo Zakelijk

Ziggo Zakelijk

Voor ondernemers in Nederland is er een extra Ziggo Zakelijk alles in 1 pakket. Dit heeft natuurlijk een aantal voordelen. Er worden door Ziggo drie verschillende zakelijke pakketten beschikbaar gesteld. Er wordt gezorgd voor een snelle en betrouwbare internetverbinding. Dit natuurlijk is uitermate belangrijk voor een doeltreffende bedrijfsvoering. Beoordeel zelf de verschillende alles in 1 pakketten en maak snel de beste keuze voor jouw onderneming. Indien u Ziggo zakelijk heeft kunt u bij storingen of onderhoud eventuele schade declareren. Dit kan niet bij een normaal Ziggo alles in 1 pakket.

Connect ZZP Start & Play
De eerste 6 maanden € 26,50 korting p.m.
60Mbit
download
10Mbit
upload
€37,50
per maand

 

Connect ZZP Compleet & Play
De eerste 6 maanden € 30,25 korting p.m.
180Mbit
download
30Mbit
upload
€45,00
per maand

 

Connect ZZP Pro & Play Complete
De eerste 6 maanden € 36,50 korting p.m.
300Mbit
download
40Mbit
upload
€57,50
per maand

 

Connect ZZP Pro Plus & Play
Aanbieding: 6 maanden voor €21,00 p.m.
500Mbit
download
40Mbit
upload
€65,00
per maand

 

Ziggo Zakelijk pakketten

Bij “Zakelijk” van Ziggo kun je de keuze maken uit het Office Basis alles in 1 pakket en het Office Plus pakket. Afhankelijk van het pakket dat je afneemt ga je diverse voordelen ontvangen. Je kunt onder andere voor Office Basis met een gratis Galaxy Tab 3 kiezen, of besluiten dat je voor 7 maanden korting op een Office Plus pakket neemt. In ieder geval kun je er rekening mee houden dat je over een downloadsnelheid tot 150 Mbit/s, 60 Mbit/s of 100 Mbit/s symetrisch kunt beschikken. Dit is natuurlijk ook afhankelijk van de verschillende pakketten. Je kunt ook kiezen voor een vast IP-adres voor je onderneming. Je zult hiervoor wel het Office Plus alles in 1 pakket van Ziggo Zakelijk moeten kiezen.

Televisie en telefonie

Natuurlijk is het mogelijk dat je naast internet ook over televisie en telefonie kunt beschikken bij de alles in 1 pakketten van Ziggo-Zakelijk. Het Office Basis of Office Plus alles in 1 pakket van Ziggo Zakelijk is uiterst geschikt, ook wat televisie betreft. Je kunt gebruik maken van 2 of 4 telefoonlijnen en 10 nummers. Ook onbeperkt bellen is een optie. Je kunt een pakket kiezen en afstemmen op jouw individuele wensen die het beste bij jouw onderneming passen. Het is belangrijk dat je ervoor zorgt dat je altijd goed te bereiken bent. Je krijgt dus diverse opties en kunt het alles in 1 pakket zelf naar wens samenstellen. Zo kun je over internet, televisie en telefonie op een goedkope en compacte manier en voorzien van jouw eigen wensen beschikken. Dit is zeer zeker een goede start voor elke onderneming.

Voor alle prijzen voor Ziggo Zakelijk geldt een contractsduur van 1 jaar. Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Klik hier om Ziggo zakelijk bij Ziggo te bestellen.

Ziggo Zakelijk

Ziggo Zakelijk
3.3 (65%) 44 Beoordelingen