Wifispots Ziggo en energieleverancier DELTA gekoppeld

Glasvezelverbinding
10 september 2015
Apple TV vanaf eind oktober te bestellen
13 oktober 2015
Alle blogberichten

Wifispots Ziggo en energieleverancier DELTA gekoppeld

wifispots delta ziggoZiggo en energieleverancier DELTA koppelen WIFIspots

Klanten van energieleverancier DELTA hebben sinds afgelopen maand op heel veel plaatsen in Nederland toegang tot wifispots. In totaal krijgen de klanten toegang tot ruim 2 miljoen wifi hotspots van provider Ziggo. Hierdoor kunnen veel klanten besparen op het verbruik van hun mobiele bundel.

Ook Ziggo klanten profiteren

Energieleverancier DELTA en provider Ziggo koppelen hun wifispots, die via de routers van klanten toegang bieden tot draadloos internet. Na de zomer van 2015 kunnen Ziggo-klanten op hun beurt de ruim 33.500 wifipunten van energieleverancier DELTA gebruiken. Klanten van DELTA die de wifispots van Ziggo willen gebruiken, moeten per apparaat eenmalig inloggen bij een Ziggo-wifispot. Daarna zijn ze automatisch verbonden bij alle wifispots van Ziggo. De inloggegevens hiervoor zijn te vinden op de Persoonlijke Informatie Pagina (PIP) op ZeelandNet/PIP.

Ziggo

Geen snelheidsverlies voor klanten

Door deze nieuwe samenwerking vormen de Wifi-modems van Ziggo en DELTA samen een enorm Wifispots netwerk. Het delen van wifispot zal geen snelheidsverlies opleveren voor klanten. De modems bevatten namelijk 2 aparte netwerken. Het eerste netwerk is dat van de eigen woning. Het tweede draadloze netwerk geeft, volledig gescheiden (dus ook qua internetsnelheid en internetverbruik) van het eigen thuisnetwerk, andere klanten toegang tot draadloos internet.

Overal online

Door de wifi hotspots hebben klanten van Ziggo en DELTA op heel veel plaatsen toegang tot internet zonder extra kosten. Voorwaarde om gebruik te kunnen maken van wifispots is dat klanten hun eigen wifiSpot ‘aan’ hebben staan. Klanten van DELTA die Ziggo wifispots willen gebruiken moeten per apparaat eenmalig inloggen bij een Ziggo wifiSpot. Vervolgens zullen zij in de toekomst automatisch ingelogd worden op het internetpunt. Meer providers hebben wifi hotspots zoals ook provider kpn  ea. maar Ziggo biedt momenteel de meeste hotspots. Deze extra service maakt de toch al prima provider steeds meer een marktleider in Nederland als het om alles in 1 providers gaat.

Wifispots Ziggo en energieleverancier DELTA gekoppeld
5 (100%) 1 Beoordelingen

Comments are closed.