Ziggo eigen sportkanaal

Online alles in 1 combivoordeel
6 september 2015
Glasvezelverbinding
10 september 2015
Alle blogberichten

Ziggo eigen sportkanaal

Alles-in-1 aanbieder

Alles-in-1 aanbieder en provider van het jaar Ziggo is volgens de Telegraaf niet alleen met Sport1 over een gezamenlijk gratis Sportkanaal in gesprek maar zit ook aan de tafel met de betaalzender FOX sports. Het alles-in-1 pakket zou hierdoor uitgebreid kunnen worden met het nog te starten Ziggo Sport. Zou deze uitbreiding daadwerkelijk plaatsvinden is Ziggo de eerste kabelexploitant met een eigen Sportkanaal waarop dan naar alle waarschijnlijkheid de Eredivisie Live te zien zou zijn. Dit wordt van verschillende kanten in de media gemeld maar is tot op heden nog niet bevestigd.

Liberty global

Insiders zien de eventuele samenwerking van Ziggo met Fox als zeer opmerkelijk. Zowel Sport1 als Ziggo behoren alle twee tot het imperium van John Malone oftewel Liberty Global. FOX Sports is echter een onderdeel van Rupert Murdoch, de concurrent en mediamagnaat met rechten aan de Duitse Bundesliga, en Engelse Premiere Leage. Murdoch is ook in het bezit van rechten aan Wimbledon en de APT-tennis toernooien.

Sport1 pakket

In het pakket dat door Sport1 wordt aangeboden is naast de Champions Leage onder meer de Formule1, de competitie uit Spanje en Golf te zien. Voor Ziggo een mooie kans hun alles in één aanbod flink uit te breiden en de pakketten nog interessanter voor de abonnee te maken. De kabelaanbieder heeft de geruchten nog niet bevestigd maar ook nog niet ontkent. De mogelijkheid bestaat dus nog dat we in de toekomst bij Ziggo een eigen sportkanaal mogen verwelkomen. Ook Fox Sports heeft tot op heden geen reactie van zich laten horen. Wachten we dus met spanning af.

Ziggo eigen sportkanaal
2.3 (46.67%) 6 Beoordelingen

1 Comment

  1. Wouter schreef:

    Zou leuk zijn, vind de sportkanalen erg duur terwijl er ook nog eens veel reclame word uitgezonden..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *