Ziggo alles in 1

Ziggo is een aanbieder met zeer aantrekkelijke alles in 1 pakketten, die zeer geliefd zijn bij een grote klantengroep. Bij Ziggo is heel weinig sprake van storingen waardoor van de aangeboden diensten bijna altijd gebruik gemaakt kan worden. Bovendien wordt er een uitstekende gratis service geboden. Deze feiten zorgen ervoor dat u straks een perfecte keuze maakt met een alles in 1 pakket van Ziggo om optimaal van internet, televisie en telefoon gebruik te maken. Ziggo en KPN vergelijken kan op onze homepage.

3 Ziggo alles in 1 pakketten

Bij Ziggo heeft u de keuze uit 3 verschillende alles in 1 pakketten. Kiest u voor pakket 1, het kleinste dan is dit meestal toereikend wanneer u alleen maar gebruik maakt van het internet om te surfen en af en toe kleine bestandjes wilt down- of uploaden. U kunt downloaden met 30 Mbit/s en uploaden met 3 Mbit/s. U krijgt gratis een wifi-modem en wanneer u naar andere klanten van Ziggo belt is dit ook gratis. Het televisiekijken bij het alles in 1 pakket laat ook niets te wensen over. In het pakket van 25 analoge zenders en 60 digitale zenders zitten maar liefst 16 HD zenders. Ziggo heeft natuurlijk ook nog grotere pakketten. Wanneer u het onderste uit de kan wilt halen, kies dan voor één van de andere alles in 1. De download bedraagt maar liefst 120Mbit/s bij pakket 2 en zelfs 200 Mbit/s bij pakket 3. Deze pakketten zijn afgestemd op mensen die veel down- en uploaden, voor meerdere computers in grotere netwerken, en waar snel internet gewenst is. Bij het Ziggo alles in 1 pakket kunt u een snelheid kiezen die goed bij u past, en waarmee u goed overweg kunt. Mocht u meer of minder willen kunt u altijd up- of downgraden.

Ziggo alles in 1 basis

Het Ziggo Alles in 1 Basis pakket is uitstekend geschikt voor internet starters, dus wanneer u niet zoveel moet downloaden of uploaden. Met dit pakket bent u van alles voorzien. Internet, Telefonie en Televisie, alles in 1 pakket! Uitermate geschikt om snel te surfen of een filmpje te kijken via internet. Met telefonie van Ziggo kunt u gratis bellen met andere Ziggo klanten. Een extra abonnement om te kunnen bellen heeft u niet nodig en kunt u opzeggen. De digitale televisie in dit pakket beschikt over een haarscherp beeld en is een genot om naar te kijken. Verder beschikt u over een ruim aantal Nederlandse en buitenlandse zenders en natuurlijk de interactieve mogelijkheden zoals films “on demand” huren.

Ziggo alles in 1 extra

Het Ziggo Alles in 1 extra pakket is goed voor grote gezinnen die veel op internet zitten, wanneer er dus redelijk veel gedownload of geüpload wordt. Met dit pakket bent u van alles voorzien. Internet, Telefonie en Televisie, alles in 1 pakket! Heel erg geschikt om razendsnel te surfen naar muziek te luisteren of een filmpje via internet te kijken. Ook met deze aanbieding van Ziggo kunt u gratis bellen met andere klanten van het bedrijf. Om te kunnen bellen heeft u nu geen apart contract meer nodig. Het televisie aanbod in dit pakket is eveneens prachtig om naar te kijken, de beelden zijn ook uitermate scherp. Naast de interactieve mogelijkheden ontvangt u ook hier groot aantal Nederlandse en buitenlandse zenders en kunt u wanneer u dat wilt een filmpje huren of zelfs TV bestellen.

Ziggo alles in 1 plus

Het absolute non plus ultra onder de abonnementen is het Ziggo alles in 1 plus pakket. Downloaden met maar liefst 200 Mbit/s kan zonder problemen. Dit kan in principe overal waar Ziggo beschikbaar is. Hiervoor hoeft u echt geen glasvezel abonnement af te sluiten. Zelfs het uploaden gaat razendsnel. Met maar liefst 18 Mbit/s staan uw video’s snel op Facebook of Youtube. Voor de telefonie geldt weer het zelfde, voordelig en naar Ziggo klanten helemaal gratis. U heeft dus echt geen ander abonnement meer nodig, van welke aanbieder dan ook. TV bestellen of on demand een filmpje kijken in een top kwaliteit. Geniet van een haarscherp beeld op zowel de Nederlandse als ook de buitenlandse televisiezenders.

Ziggo alles in 1

Ziggo alles in 1
4 (80.8%) 175 Beoordelingen