Ziggo alles-in-1 Plus en Extra

Abonnementen vergelijken
25 januari 2015
Gratis bij Telfort alles in 1
1 maart 2015
Alle blogberichten

Ziggo alles-in-1 Plus en Extra

 Ziggo alles in 1 basis, plus en exrta

Wat een service bij deze alles in 1 provider van het jaar. Zo maken ze het overstappen wel tot een heel gemakkelijke keuze. In alle gebieden waar reeds overgeschakeld is naar de infrastructuur van  Ziggo alles in 1 basis, plus en extraUPC wordt de snelheid voor de Ziggo Alles in 1 Plus en Extra pakketten weer verhoogd. De snelheid die ook door UPC gehanteerd wordt kan oplopen tot maar liefst 200 Mbits per seconde. Dit is op het gebied van kabel een echte topsnelheid en draagt er zeer zeker aan bij dat de Ziggo alles in 1 Plus en Extra pakketten tot de meest populaire alles-in-1 pakketten van Nederland worden.  UPC, waarmee Ziggo is samengegaan hanteert deze snelheid ook al sinds geruime tijd. De verhoging is inmiddels door Ziggo bevestigd.

Ziggo alles-in-1 Basis

De abonnees van het Ziggo alles in 1 Basis pakket krijgen helaas niet met een verhoging van de internetsnelheid te maken. De snelheid van het basispakket blijft ongewijzigd op 30 Mbit per seconde (Mbit/s) voor downloads en 3 Mbit/s voor uploads. Voor normaal gebruik van het internet, dat wil zeggen voor mensen die geen heel netwerk van computers thuis ter beschikking hebben, niet streamen en veel downloaden, is deze snelheid volop voldoende. Bij UPC ligt dit net iets anders, de snelheid bedraagt hier 50 Mbit/s voor de downloads en 5 Mbit/s voor de upload. De verhoging is dus alleen voor de Ziggo alles-in-1 Plus en Extra abonnementen.

Ziggo alles-in-1 Plus

Klanten die een Ziggo alles-in-1 Plus abonnement hebben afgesloten zien hun internetsnelheid van 90/9 Mbit/s oplopen naar 120/12 mbit/s. Dit is heel wat en maakt het Plus pakket nog aantrekkelijker. Met deze snelheid kun je zonder problemen in een klein netwerk grotere bestanden downloaden en/of bijvoorbeeld televisiekijken.

Ziggo alles-in-1 Extra

Abonnees die beschikken over het Ziggo alles in 1 extra pakket profiteren ook van een verhoging. Bij het Extra pakket loopt de snelheid 20Mbit/s op. Het is een iets kleinere verhoging van 180/18 Mbit/s naar 200/20 Mbit/s. Klanten merkten de verhoging in de nacht van 25 op 26 februari. Het internet was tijdelijk niet meer beschikbaar en nadat enkele mensen hun modem resetten werd de verandering ontdekt. Ziggo heeft inmiddels officieel bevestigd dat de snelheidsverhoging voor de genoemde alles-in-1 abonnementen heeft plaatsgevonden.

Televisie netwerk

Sinds een aantal weken is Ziggo bezig geweest met de migratie van het televisie netwerk. Alle huishoudens die beschikken over een Ziggo abonnement moesten hun ontvanger opnieuw programmeren om zo weer van het digitale televisie aanbod te kunnen genieten. Het verhogen van de snelheid heeft volgens een woordvoerder van Ziggo niets te maken met de eerdere migratie. Het verhogen van de snelheid gebeurd niet onmiddellijk, dit wordt geleidelijk aan gedaan. Klanten kunnen echter nu al genieten en profiteren indien ze gewoon hun modem resetten. Doen ze dit niet gaat de snelheid over een paar weken automatisch bereikt worden. Dit is niet alleen een leuke meevaller voor de abonnees van de Ziggo alles-in-1 Plus en Extra pakketten maar geldt ook volgens een livechat met de provider voor de TV+ internet pakketten.

Ziggo alles-in-1 Plus en Extra
5 (100%) 17 Beoordelingen

Comments are closed.