Ziggo abonnement

Internet vergelijken voor het snelste en goedkoopste internet
2 april 2016
Baas over eigen TV
13 juli 2016
Alle blogberichten

Ziggo abonnement

Ziggo
Heb je al Ziggo abonnement waar je echt alles uit haalt? De mogelijkheden bij een TV, Internet en Telefonie abonnement van Ziggo zijn namelijk dermate groot dat je soms wel eens het één of andere gewoon maar over het hoofd zou kunnen zien.

Wat veel mensen niet weten is dat je bijvoorbeeld van Ziggo Sport gewoon gratis kan genieten. Soccer of Football, apples of pears, je kunt gewoon naar de beste competities kijken.

Beste internetprovider

Ziggo is voor de zesde keer achter elkaar tot de beste internetprovider van Nederland verkozen, en dat is volkomen terecht want Ziggo doet veel voor haar klanten. Inmiddels is de snelheid bij de verschillende Ziggo abonnementen voor de derde keer gratis aangepast en kun je met een Ziggo alles in één van een snelheid tot 300 M/Bits genieten. De verhogingen zijn tot nu toe altijd gratis geweest en dat wil Ziggo ook zo houden. Door de hoge snelheden kun je natuurlijk ook veel beter van films en series genieten, daarom vindt het bedrijf het ook zeer belangrijk om nog véel méer films en series beschikbaar te stellen. Natuurlijk ook helemaal gratis. Op MyPrime kun je daarom al van nieuwe afleveringen genieten van bijvooorbeeld Castle of Criminal Minds. Ook the Bridge waarvan nu een nieuw seizoen is gestart bekijk je op MyPrime.

Horizon APP

Wie in het bezit is van de Horizon Mediabox kan gebruik maken van maar liefst 80 apps. Deze worden flink uitgebreid zodat er dus nog meer APPS voor de klanten van Ziggo beschikbaar komen. Het online tv kijken of het streamen naar je TV via je mobiel of tablet wordt ook steeds populairder. Daarom kun je in de nabije toekomst met één enkele op de knop via Airplay of Chromecast beginnen met streamen.

Service Ziggo abonnement

De diensten van Ziggo worden bijna overal in Nederland waar kabel beschikbaar is aangeboden, hetgeen perfect werkt, maar soms kan het voorkomen dat er toch ergens een storing optreedt of iets niet werkt zoals verwacht. In dit soort gevallen kun je verzekerd zijn van een hele goede service. Natuurlijk kun je wanneer je over een ziggo abonnement beschikt ook gebruik maken van de installatiegarantie of de gratis monteur bij je thuis. Ook online, op de homepage van het bedrijf vindt je uitstekende handleidingen en instructies hoe je de diensten en je verbinding het beste kunt instellen. Ondervind je dan nog problemen kun je zelf 24 uur per week chatten met een medewerker die samen met jouw het probleem gaat oplossen. Heb je nog geen Ziggo abonnement? Stap dan nu over en ontmoet je buurman, vrienden en kennissen op community.ziggo.nl

Ziggo abonnement
1.5 (30.53%) 19 Beoordelingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *