Voorwaarden

De onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten en / of diensten die op www.allesin1vergelijken.eu worden aangeboden. Wanneer u na het lezen van de algemene voorwaarden nog vragen heeft dan kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen.

Contractant

De bezoeker van deze website die een contract, abonnement of overeenkomst af wil sluiten of afsluit via allesin1vergelijken.eu met één van de deelnemende verzekeringsmaatschappijen, Internet Service Providers en/of -netwerk operators, waarop deze voorwaarden van toepassing zijn.

1.De door allesin1vergelijken.eu aangeboden gratis dienstverlening eindigt wanneer de contractant een contract heeft afgesloten met één van de aangesloten partners.

2.De contractant wordt op het moment van het afsluiten van een contract bij één van onze partners door deze partner ongelimiteerd op de hoogte gehouden van bijvoorbeeld wijzigingen en andere zaken met betrekking tot het contract. Allesin1vergelijken.eu kan hierop geen invloed uitoefenen en kan hiervoor ook nooit aansprakelijk voor worden gesteld en/of verantwoordelijk worden gehouden.

Voorwaarden
4.9 (97.62%) 42 Beoordelingen