Voordelen van Telfort pakket

Internetpakket online afsluiten
3 november 2015
KPN compleet nu ook met mobiel bellen
KPN compleet nu ook met mobiel bellen
13 november 2015
Alle blogberichten

Voordelen van Telfort pakket

voordelen van telfort pakket

Netwerk

Telfort heeft verschillende pakketten in hun assortiment, waarin gebruikt gemaakt wordt van ADSL of VDSL. Beide varianten lopen via de bestaande telefoonverbinding, waar ADSL ook voor een gedeelte over de ´koperdraad´ loopt en VDSL over de glasvezeldraad. VDSL is daardoor sneller (maar ook duurder). De voordelen van Telfort alles in 1 pakket beginnen bij het netwerk: Telfort is van KPN en maakt dus gebruik van hetzelfde netwerk. Het verschil zit hem in de bereikbaar van de klantenservice en de kosten van het telefoneren naar die klantenservice. Maar Telfort is een stuk goedkoper.

Wat levert het (op) voor Televisie en Bellen?

Naast het feit dat Telfort bekend staat als een van de goedkopere providers zijn er meer voordelen van Telfort pakket. Je krijgt bijvoorbeeld een aantal maanden gratis het pluspakket (daarmee krijg je maandelijks 20 extra films, 400 uur tv-series, bijna 35 extra zenders en kun je Programma gemist terugkijken over een periode van 10 dagen). Ook krijg je de eerste maanden gratis onbeperkt bellen in Nederland. Dit geldt zowel voor vaste nummers als mobiele nummers.

En voor internet?

Bij de voordelen van Telfort pakket hoort ook het internet. Je krijgt gratis een Modem van hen te leen. Bij het Standaard pakket beschik je over een downloadsnelheid van 40 Mb/s. Daarmee kun je prima met meerdere computers, laptops, tablets of smartphones op internet actief zijn. Het is ook voldoende om een film of muziek te downloaden of online eens een spelletje te spelen. Zij bieden je ook de mogelijkheid tot draadloos internet, overal in huis. Dus geen gedoe meer met kabels die je overal moet weg zien te werken.

Ook bij jou?

Om te bekijken of ook jij gebruik kunt maken van de voordelen van Telfort pakket is het raadzaam eerst de beschikbaarheid te controleren bij je thuis en de huidige internetsnelheid te testen.

Voordelen van Telfort pakket
1.3 (25%) 24 Beoordelingen

Comments are closed.