Makkelijk met Vodafone alles in 1

Update: Vodafone thuis gaat per heden verder als T-Mobile thuis.


Vodafone biedt alles in één pakketten met voordelig bellen, supersnel internet, de meeste HD-zenders en natuurlijk diverse interactieve TV mogelijkheden. Vodafone geeft je ook een gratis overstapservice, zodat alles geregeld wordt zonder dat je er zelf omkijken naar hebt. Je kunt kiezen uit verschillende maandelijks opzegbare tv-abonnementen. Welke past het beste bij jou?

vodafone alles in 1 logo

Vodafone logo

Razendsnel internet

Het internet van Vodafone alles in 1 is maar liefst 2,5 zo snel als via de kabel. Vodafone biedt internet via de glasvezel waar dat mogelijk is tot wel 500 mb per seconde, up én down. Niet iedereen heeft natuurlijk het allersnelste internet nodig. Je kunt gelukkig de snelheid kiezen die voor jou het beste is. Iedereen heeft andere wensen en gebruikt het internet voor andere dingen. Vodafone heeft dan ook verschillende internetabonnementen die beginnen bij 20 mb per seconde. Een abonnement sluit je af voor 1 jaar, maar je kunt elke maand de snelheid wijzigen, zowel naar boven als beneden. Handiger kan bijna niet.
De WIFI-router van Vodafone heeft een heel krachtig signaal, zodat je overal zonder problemen draadloos internet hebt.

Tv-kijken

Vodafone alles in 1 heeft in het startpakket tot maar liefst 60 digitale zenders. Meer dan 28 daarvan hebben haarscherpe HD-kwaliteit en je hebt de keuze uit meer dan 100 van de leukste en interessantste tv-zenders. Ook voor tv-kijken geldt dat je elke maand het tv-abonnement kunt aanpassen. Je kunt Programma Gemist bij Vodafone alles in 1 tot 10 dagen terugkijken. Met de Interactieve TV Box met harddiskrecorder kun je uitzendingen opnemen, op pauze zetten en terugspoelen om opnieuw te bekijken. Zo mis je geen seconde van je favoriete programma’s. Met interactieve tv krijg je het scherpst mogelijke beeld, geweldige geluidskwaliteit en een heleboel leuke mogelijkheden. Je kunt dus waar en wanneer je maar wilt tv kijken. Er is zelfs een gratis TV Anywhere-app, zodat je ook op je smartphone niets hoeft te missen.

Bellen zonder zorgen

Met Vodafone alles in 1 kun je voordelig bellen naar vaste en mobiele nummers. Natuurlijk kun je je oude nummer blijven gebruiken. Zo hoef je niet al je familie, vrienden en kennissen in te lichten over een nieuw telefoonnummer. Het kan natuurlijk zijn dat je de ene maand meer zult bellen dan de andere. Bij Vodafone alles in 1 kun je je telefoonabonnement maandelijks aanpassen, zodat je geen onnodige kosten maakt. Afrekenen gaat per seconde, het wordt dus niet naar boven afgerond op belminuten en het starttarief is laag.

Voicemail via e-mail

Er bestaat nu Voicemail via e-mail. Deze dienst zorgt ervoor dat je voicemailbericht als geluidsbestand wordt doorgestuurd naar je e-mailadres. Dit is erg handig als je van huis bent, want je kunt zo overal en altijd je berichten beluisteren en bewaren en je hoeft niet in te bellen.

Overstappen

Vodafone wil het jou als nieuwe klant zo makkelijk mogelijk maken. Om die reden is er de overstapservice. Je huidige abonnement bij bijvoorbeeld Telfort of XS4ALL wordt opgezegd voor je en overgezet naar jouw Vodafone alles in 1. Je zult geen seconde offline raken en hebt er zelf geen omkijken naar. Hoe makkelijk wil je het hebben?

Vodafone alles in 1
3.9 (77.34%) 128 Beoordelingen