Telfort alles in 1

Wanneer je op zoek bent naar een alles in één pakket van Telfort kun je kiezen uit vier pakketten waarmee je voor heel weinig geld per maand kunt genieten van internet, televisie en telefonie. Je kunt de pakketten zelf samenstellen en bijvoorbeeld met onbeperkt bellen of meer televisiezenders uitbreiden. Ook kun je kiezen voor meerdere extra opties en speciale abonnementen. Je kunt bij de alles in 1 pakketten van Telfort dus zelf bepalen waar je gebruik van wilt maken. Telfort maakt overigens gebruik van het KPN netwerk. Telfort met KPN vergelijken kan op de homepage.

Basis of glasvezelpakket

Bij Telfort kun je kiezen uit een alles in 1 basispakket, of een alles in 1 glasvezelpakket. Het verschil tussen deze twee pakketten is de snelheid waarmee je gebruikt kunt maken van het internet. Wanneer je het basispakket kiest kun je voor een mooie prijs per maand met 30 Mbit/s downloaden en met 3 Mbit/s uploaden. Wanneer dit nog te langzaam voor je is kun je het glasvezelpakket kiezen. Je kunt met glasvezel tot 50Mbit/s downloaden en uploaden. Het alles in één pakket van Telfort is altijd voorzien van 60 televisiezenders en 90 radiozenders. Je krijgt dit alles voor een mooie prijs en wanneer je gebruik maakt van je telefoon wordt er per minuut afgerekend.

Waarom Telfort

Door gebruik te maken van het uiterst betrouwbare en landelijk dekkende netwerk van KPN is deze speler niet zo maar een bedrijfje, het is namelijk een dochterbedrijf van KPN. De wel grootste voordelen van de alles in 1 pakketten van Telfort is de goedkope en duidelijke prijs. Kleine lettertjes of een adder onder het gras zul je niet vinden. Door de structuur en de heldere aanbiedingen zul je nooit voor een verrassing komen te staan. Het is echt een aanrader die je zelfs de mogelijkheid biedt samen met een monteur je alles in 1 pakket aan te sluiten. Je hoeft dus niets zelf te doen, maar kunt er wel wat van opsteken.

Telfort alles in 1

Telfort alles in 1
3.6 (72.13%) 122 Beoordelingen