Telefonie met alles-in-1

TV met alles in één
2 november 2015
Internetaanbieders vergelijken in België en Nederland
3 november 2015
Alle blogberichten

Telefonie met alles-in-1

telefonie met alles in 1
Ruime keuze

Wanneer je op zoek gaat naar een combinatie van bellen samen met internet en televisie oftewel telefonie met alles-in-1, zijn er vele mogelijkheden en vele providers. Bij de ene aanbieder kun je juist goedkoop bellen, maar heb je bijvoorbeeld maar een gering aantal tv zenders in het pakket. Bij een andere provider kan het bellen iets duurder zijn, maar krijg je bijvoorbeeld wel een hoge internetsnelheid. Er zijn op die manier dus vele alternatieven mogelijk.

Goedkoper bellen dankzij internet

In het jargon heet bellen via internet Voice over IP (van IP Internet Protocol, het unieke adres van je computer). Hierdoor is vast bellen veel goedkoper geworden en wordt het door vele (internet)providers in combinatie aangeboden: telefonie met alles-in-1.

Belgedrag

Ben jij iemand die veel belt, en vindt je dat dus een belangrijk onderdeel bij de aanbieders van telefonie met alles-in-1, dan is dat jouw uitgangspunt in je speurtocht naar de meest geschikte provider. Kijk bij de verschillende aanbieders dan eerst naar de starttarieven en de beltarieven naar vaste en mobiele nummers. Of check wat het kost om onbeperkt bellen voor een vast maandbedrag af te dekken (als je heel veel vast belt en dat bijvoorbeeld bijna niet met je mobiele telefoon doet). Het zou ook kunnen dat je familie of vrienden in het buitenland hebt wonen waar je vaak mee telefoneert, dan is het zaak ook de start- en beltarieven naar mobiel en vast in het buitenland bij de providers te raadplegen.

(Beginners)kortingen

Veel aanbieders van telefonie met alles-in-1 geven hoge starterkortingen om jou ‘binnen te halen’ als klant. Het is de moeite waard die kortingen met elkaar te vergelijken. Niet alleen de hoogte van de prijsreductie, maar ook de periode waarover deze geldt. Een makkelijk rekensommetje van korting x het aantal maanden geeft jou dan uiteindelijk de goedkoopste provider.

Telefonie met alles-in-1
1.5 (30%) 8 Beoordelingen

Comments are closed.