T-Mobile alles in 1

T-Mobile alles in 1 was voorheen Vodafone thuis maar gaat  nu verder als T-mobile thuis.  Internet, televisie en bellen met T-Mobile alles in 1 is volgens, het uit oorspronkelijk Duitsland afkomstige bedrijf,  betaalbaar, snel en heel erg betrouwbaar! Je kunt het pakket helemaal zelf samenstellen en een extra voordeel bij het afsluiten van een pakket krijgen. Zo kun je in genot komen van FOX Sports 1 Eredivisie en heb je in de toekomst geen slecht bereik meer met de uitstekende Wifi-Service die het bedrijf biedt. Met deze service wordt er ingespeeld op de problemen die veel consumenten bij andere providers hebben omtrent draadloos internet. Veel klanten hebben nogal problemen met het bereik van hun draadloze internetverbinding. Wil je T-mobile alles in 1 vergelijken met andere providers? Klik hier.


T-Mobile alles in 1 dat bij je past

Kies je voor een pakket van deze toch zeer bekende provider bepaal jezelf de inhoud van je 3-in-1 pakket. Je bepaald zelf met welke snelheid je op het internet gaat surfen en of je een decoder neemt waarmee je kunt opnemen of pauzeren. Ook de verschillende themapakketten die je bij T-mobile alles in 1 kunt afnemen bepaal je helemaal zelf. De keuze die je kunt makken is erg makkelijk en het bedrijf is ook erg flexibel wat dat aan betreft. Je kunt bijna elk pakket zo aanpassen dat het precies bij je past.

Wat kun je allemaal met T-Mobile

Internetten
Natuurlijk kun je zoals bij elke provider genieten van internet, interactieve televisie en goedkoop vast bellen. Je hebt de keuze uit snel internet waarbij de standaard DSL is. Je kunt echter ook voor supersnel glasvezel-internet kiezen.

interactieve tv
Bij de interactieve televisie bepaal je natuurlijk zelf welk programma je wilt starten, of je wilt pauzeren of een programma terugkijken wilt. Het is helemaal aan jou.

Vast bellen
Wat het vaste bellen aan betreft zit je ook goed bij T-mobile alles in 1. Het afrekenen geschiedt per seconde en je bent bent altijd en overal bereikbaar voor een hele scherpe prijs.

Korting

Wil je genieten van razendsnel internet met een uitstekend en uitgebreid zenderaanbod. Kies dan voor een alles in 1 van T-Mobile. De eerste 6 maanden ontvang je meestal een super hoge korting.
Een super service en een beter Wifi-bereik

Pak dus daarom nu je voordeel met T-Mobile alles in 1 voor Thuis.

T-Mobile alles in 1

T-mobile
2.9 (57.57%) 74 Beoordelingen