T Mobile: 4G voor thuis

nle alles in 1
NLEx: een nieuwe speler op de telecommarkt
15 november 2016
internet abonnement
Internet abonnement afsluiten
26 januari 2017
Alle blogberichten

T Mobile: 4G voor thuis

4G voor thuis

Voor mensen die een traag of instabiel internet hebben, biedt T Mobile nu een alternatief aan: 4G voor thuis. Normaal gesproken komt internet met een kabel je huis binnen. Je krijgt in dit geval mobiel internet, dat omgezet wordt in wifi. Een soort alles in 1.

Hoe werkt het?

4G voor Thuis werkt met een speciale 4G- modem. Dit modem sluit je op een stroompunt aan op de plek waar je internet nodigt hebt. De modem haalt het 4G- signaal van T Mobile binnen en zet dit om in wifi. Nu kun je al je apparaten (maximaal 32) hier op aansluiten. Als je wilt weten of 4G voor thuis bij jou beschikbaar is, kun je een postcodecheck doen.

Soorten bundels

T Mobile biedt drie verschillende soorten bundels 4G voor thuis aan. Er is een bundel van 25 GB, een van 50 GB en een van 100 GB per maand. Wat je bij iedere bundel aan moet schaffen, is een modem en deze kost €99,95. Het gaat hierom een Huawei E5218s. De tweede duurste bundels hebben als extraatje, dat je ’s nachts onbeperkt kunt internetten. Met ’s nachts wordt bedoeld: tussen 0.00 uur en 6.00 uur. Je verbruikt dan geen GB’s uit je bundel. Het is handig om op dat moment veel te downloaden of updates te installeren.

De mogelijkheden van de bundels

Als je binnen een maand je GB’s hebt verbruikt stopt de verbinding. Het is dus niet mogelijk om buiten de bundel te internetten. Wat je wel kunt op dat moment is, GB’s erbij kopen. De bundel is maandelijks opzegbaar, ondanks dat je wel een jaarcontract aangaat met T Mobile. Het is ook mogelijk om de bundel tijdelijk te pauzeren, als je bijvoorbeeld op vakantie gaat. Hier zitten wel kosten aan vast (€5,-). Het is ook mogelijk om iedere maand je bundel bij te stellen.

Internetsnelheid

Je kunt een maximale internetsnelheid halen tot 120 Mb per seconde. Een en ander is wel afhankelijk van je toestel. Als er in jouw gebied geen 4G- netwerk is, schakelt de modem over een 3G netwerk. In dat geval haal je maximaal maar 15 Mb per seconde.

T Mobile: 4G voor thuis
1.3 (26.67%) 9 Beoordelingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *