mobiel internet

Wat is een snel mobiel internet abonnement?

Het 4G+ internet is een van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiel internet. Bij deze opvolger van 3G internet zijn veel hogere snelheden mogelijk, waardoor dezelfde snelheid als bij een WIFI netwerk benadert wordt. De meest recente tablets en telefoons zijn bijna allemaal geschikt voor deze snelle verbinding. Houdt er rekening mee dat er een speciaal abonnement voor mobiel internet nodig is dat 4G internet ondersteund.

Sneller mobiel internet

4G+ internet staat voor het snelle mobiele internet, waarmee je bijvoorbeeld de mogelijkheid hebt om bestanden sneller te downloaden of filmpjes en muziek te streamen. Deze activiteiten bestaan uit meer data. Er wordt over het algemeen steeds meer gebruik gemaakt van data, waardoor het voor veel mensen belangrijk is dat de snelheid flink omhoog gaat. Ook de vraag naar grotere databundels groeit hierdoor sterk.

Bij welke aanbieders kun je een mobiel abonnement afsluiten?

Je kan een mobiel internet abonnement bij een aantal verschillende providers afsluiten. KPN, T-mobile en Vodafone betalen het hoogste bedrag voor de nieuwe frequenties en kunnen daardoor de snelste verbinding aanbieden. Naast de grote drie providers in Nederland is ook Tele2 erin geslaagd om ruimte op de frequentieband te bemachtigen. Als klant van deze bedrijven is het mogelijk om bij deze providers een speciaal internetabonnement af te sluiten.

Wat kost een mobiel abonnement?

De prijs van mobiel internet is afhankelijk van het abonnement dat je afsluit. Kies een abonnement dat past bij je wensen qua snelheid en databundel. Dit is vooral van belang wanneer je van plan bent om veel filmpjes of muziek te gaan streamen op je tablet of telefoon. Maak je daar veel gebruik van? Dan is het wellicht een goed idee om een ruimere databundel te kiezen.

Mobiel combineren met thuis

Sinds de komst van Quad play pakketten is het ook mogelijk een mobiel abonnement te combineren met een thuis abonnement.
Bij diverse alles in 1 providers kan deze Quad Play al afgenomen worden door hun abonnees.

Wat is een snel mobiel internet abonnement?
5 (100%) 1 Beoordelingen