Smartphones door de jaren heen!

Samsung Galaxy S6 en de iPhone 6
iPhone 6 versus Samsung Galaxy S6
27 november 2015
Glasvezel internet
11 februari 2016
Alle blogberichten

Smartphones door de jaren heen!

In de 20ste eeuw konden mensen alleen nog maar bellen met hun mobiele telefoon. De gebruiksmogelijkheden zijn in de 21ste eeuw flink op de schop genomen. Zo kreeg het in 2003 de mogelijkheden om te sms’en, fotograferen en te filmen. En later kwamen daar mogelijkheden bij als wifi, touchscreen, radio en televisie. Tegenwoordig vinden de mensen dat je er niet meer bij hoort al je niet over een mobiele telefoon beschikt daarbij komt ook nog kijken dat je ook mee moet gaan met de tijd want er komen vaak nieuwe modellen op de markt en ook nog snel achter elkaar. De gemiddelde levensduur van een telefoon is 2 jaar maar als je voorzichtig met het apparaat omgaat kun je er veel langer van genieten alleen is het zo dat mensen na een paar jaar graag een nieuwe smartphone willen.

Apple’s IPhone

De vraag die de laatste tijd heerst is of de smartphones nou een voordeel of nadeel zijn voor de samenleving. De meningen zijn hierover ook erg verdeeld. De nadelen zijn dat mensen weinig sociaal contact meer maken met vreemde mensen. En ook minder vaak een gezellig praatje maken. Daarnaast als je wat ‘uitspookt’ staat het binnen mum van tijd op social media waardoor je erg moet oppassen met wat je doet. Maar smartphones kunnen ook voordelen hebben. Je kan makkelijker dingen regelen en afspraken verzetten door iemand snel op te bellen. Ook kunnen mensen nieuws sneller bekijken en eerder op de hoogte zijn van wat er speelt in de wereld.

iPhone reparatie

Apple is 1 van de grootste bedrijven die smartphones produceren. Het bekendste model is waarschijnlijk de iPhone. Van dit model zijn er 12 types gemaakt en komen er vrijwel zeker nog meer op de markt. Omdat al je alle gegevens van jezelf om je mobiel kan zetten wordt het gezien als een persoonlijk product. Daarom kiezen veel mensen ervoor om hun mobiel uniek te maken door een apart scherm te kopen of andere accessoires aan hun mobiel te bevestigen. Ook is het nadeel van de iPhone dat het scherm van glas is waardoor het snel kapot gaat of beschadigd raakt

Bron: http://www.macmaniack.com

Smartphones door de jaren heen!
1 (20%) 16 Beoordelingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *