ALLES IN 1 VERGELIJKEN

Kies het pakket dat u wilt afsluiten en vul uw postcode en huisnummer in

Reisverzekering vergelijken

reisverzekering vergelijken

reisverzekering vergelijken

Een reisverzekering: Stel je gaat op vakantie en plotseling is je videocamera gestolen, koffers beschadigd of er gebeurd zelfs een ongeluk. Een ongeluk zit in een klein hoekje en als je op reis bent kunnen er soms onverwachte dingen gebeuren. Om te voorkomen dat je hierdoor zelf kosten moet betalen kun je een “reis”-verzekering afsluiten. Ook dit gaat vrij eenvoudig, je vindt snel de beste reis-verzekeringen tegen de scherpste prijzen. Ook hier geldt bij het overstappen dat je heel vaak vele euro’s per jaar kunt besparen.

Hoe moet ik een reisverzekering afsluiten?

Ook hier hebben we het weer heel gemakkelijk gemaakt. Volg de stappen 1 en 2 en je kunt vervolgens direct bij de verzekeraar de reis verzekering afsluiten. Je geeft aan wie je wilt verzekeren, je geslacht en je leeftijd vervolgens ga je verder naar stap 2 en kies je de opties.

Type verzekeringen voor reizen

Wanneer je kiest voor een doorlopende reis-verzekering is dat heel verstandig, stel je voor, je bagage is weg, of je komt zelfs in het ziekenhuis terecht. Je zult dan hulp nodig hebben met het oplossen van je problemen. Jouw reisverzekeraar zal deze taak overnemen en ervoor zorgen dat je straks weer volop kunt genieten van je vakantie. Je kunt natuurlijk ook voor een kortlopende reisverzekering kiezen. Kortlopende reisverzekeringen zijn meestal duurder dan een doorlopende reisverzekering.

Extra dekkingen

Bij een reis verzekering kun je een extra dekking afsluiten. Het is vooral belangrijk dat je kijkt wat bij een reisverzekering nu daadwerkelijk gedekt is. Medische kosten zijn meestal gedekt door je zorgverzekering en hulp van de ANWB of buitenlandse instelling hoef je niet in je reisverzekering op te nemen wanneer je een lidmaatschap hebt.

Je kunt een extra dekking verzekeren voor bijvoorbeeld bagage of bijzondere sporten. Dit kan beperkt maar ook uitgebreid indien je bijvoorbeeld buiten Europa op vakantie gaat.

Gaat u met de auto op reis? Bij allesin1vergelijken.eu kunt u ook uw autoverzekering vergelijken of zorgverzekering vergelijken.

Reisverzekering
5 (100%) 3 Beoordelingen