Over allesin1vergelijken.eu

Op allesin1vergelijken.eu kunnen consumenten de prijzen en de voorwaarden van abonnementen voor internet, televisie en telefonie van verschillende aanbieders in Nederland met elkaar vergelijken. De pagina’s op de website leveren uitgebreide informatie over de aanbieders van internet, televisie en bellen.

Door een eerlijke en objectieve vergelijking te tonen kun je als bezoeker uit verschillende aanbiedingen een keuze maken.

Onafhankelijk

Het overzicht op allesin1vergelijken.eu, dat na het invoeren van de postcode en het huisnummer verschijnt, is gesorteerd op prijs. Er wordt geen voorrang gegeven aan een aanbieder of aanbieders. De vergelijking is volledig onafhankelijk en objectief. Allesin1vergelijken.eu is niet verbonden aan andere externe partijen die de vergelijkingen zouden kunnen beïnvloeden.

De vergelijkingen zijn volledig neutraal.

Waar halen wij onze inkomsten vandaan?

Wanneer een consument via ons een bestelling plaatst ontvangen wij een eenmalige vergoeding van de aanbieder. Wij sturen de consument namelijk door naar de website van de aanbieder. De bestelling handelt de aanbieder zelf af. Dat is veiliger voor de consument en zijn privacy. Hierdoor ontstaan voor de consument geen extra kosten.

Het contract dat wordt aangegaan sluit de consument direct af bij de aanbieder waar hij de uiteindelijke aankoop afsluit.

Waar houden wij ons aan?

Op Allesin1vergelijken.eu houden wij ons aan betrouwbare vergelijkingen, die duidelijkheid bieden in de aanbiedingen en prijzen van de verschillende providers in Nederland. Doordat de laatste jaren het aantal aanbieders flink is toegenomen is het voor de consument vaak moeilijk om de bomen door het bos te zien. Wij proberen daarom zo eenvoudig mogelijk duidelijkheid te verschaffen over alle prijzen, aanbiedingen en acties zoals ook over de voorwaarden.

De vergelijking is en blijft volledig gratis voor de consument.

Heeft u nog vragen kunt u contact opnemen met de klantenservice

Over ons
3.7 (73.33%) 6 Beoordelingen