Online alles in 1

Online is een vrij nieuwe maar betrouwbare aanbieder met een stabiele ADSL verbinding op de markt voor alles in een pakketten. Het bedrijf maakt scherpe aanbiedingen in ruil voor een laag bedrag per maand. Je kunt gebruik maken van een goedkoop abonnement voor televisie, telefonie en internet. Natuurlijk heb je ook hier de keuze uit meerdere alles in 1 pakketten. Je kunt zelf nagaan waarvan je gebruik wenst te maken en wat je aan maandelijkse kosten wilt betalen. Het kiezen van een alles in 1 pakket van Online is gemakkelijk. Kies gewoon dat wat het beste aansluit bij jou portemonnee en jouw wensen.

Voordeligste alles in 1 pakket

Voor mensen die internet alleen maar gebruiken voor mailen en surfen is 10 Mbit per seconde meer dan voldoende. Bij online kunt u zeker zijn van een stabiel netwerk met een uitstekende ADSL verbinding. U beschikt over een snelheid van 10 Mbit per seconde om te downloaden en 1 Mbit per seconde om te uploaden. Hiermee kunt u goed surfen, niet al te grote video’s bekijken maar ook een spelletje spelen.

Supersnel of Ultrasnel alles in 1 pakket

Wanneer u sneller wilt down- en uploaden kunt u bij Online kiezen voor de alles in 1 pakketten Supersnel of Ultrasnel. Kiest u voor het Supersnel alles in 1 pakket kunt u met 30 Mbit/s downloaden en met 3 Mbit/s uploaden. Het nieuwste alles in 1 pakket van Online is Ultrasnel, hiermee bereikt u snelheden van 50 Mbit/s bij downloads en kunt u uploaden met 5 Mbit/s en is uitermate geschikt voor intensief gebruik of voor netwerken waarin meerdere gebruikers voorhanden zijn.

online alles in 1

Online alles in 1
4.1 (82.82%) 149 Beoordelingen