NLEx: een nieuwe speler op de telecommarkt

gratis tablet ziggo
Gratis tablet bij Ziggo alles in 1
13 oktober 2016
4G voor thuis
T Mobile: 4G voor thuis
20 november 2016
Alle blogberichten

NLEx: een nieuwe speler op de telecommarkt

De energieleverancier NLE (voorheen De Nederlandse Energie Maatschappij) is begonnen met aan bieden van Telecom diensten. Naast energie biedt de maatschappij ook internet, tv en bellen. Dit doet het onder de naam NLEx. Op de energiemarkt is NLE een echte prijsvechter en dat wil het bedrijf op de telecommarkt ook zijn.

Internet van NLEx:

NLex levert zijn diensten via het KPN- netwerk en biedt zowel met DSL, als glasvezel aan. De aansluiting die NLEX levert is afhankelijk van de aansluiting van je woonadres. Dit geldt ook voor de (DSL) aansluiting. De maximale haalbare internetsnelheid is dan 100 Mb per seconde. De internetsnelheid bij een glasvezelaansluiting biedt NLEx in drie varianten aan: 50, 100 en 500 Mb per seconde.

Televisie van NLEx

NLEx biedt het standaard tv- pakket van KPN aan. Hier beschik je over 70 tv- zenders en 90 radiozenders. Je kunt dit pakket uitbreiden met diverse zenderpakketten, waar je dan ook weer extra voor betaalt. Je moet hierbij denken aan een kinderpakket, sport, Duits, Turks, films enzovoort.

Bellen bij NLEx

Als het gaat om bellen, betaal je niets voor het abonnement, maar je betaalt wel voor wat je verbruikt aan belkosten. Als je veel belt kun je dit ondervangen door een pakket te nemen. Dit houdt in dat je voor €5,- onbeperkt kunt bellen. Er zijn drie soorten alles in 1 pakketten: onbeperkt bellen naar een vaste telefoon, mobiel, of naar het buitenland.

De prijzen

NLex biedt een Alles in 1 pakket aan voor €29,95 per maand. Dan hebben we het over een DSL- aansluiting. In geval van een glasvezelaansluiting zijn er drie soorten prijzen: €43,50, €51,- of € 67,50 per maand. De internetsnelheden zijn evenredig aan de prijzen. Voor €43,50 heb je dus 50 Mb per seconde enzovoort. Je bent trouwens verplicht om een jaarcontract af te nemen.

Wat houdt een Alles in 1 pakket in?

Een Alles in 1 pakket houdt in: internet, tv en bellen. In geval van internet wordt er een wifi- check gedaan en ontvang je een wifi- versterker. Het televisieabonnement is inclusief het standaardpakket aan tv- zenders. Het bellen is gratis op de verbruikerskosten na.

NLEx: een nieuwe speler op de telecommarkt
1 (20%) 29 Beoordelingen

Comments are closed.