NLE alles in 1

NLE alles in 1 pakketten zijn sinds deze worden aangeboden erg in trek bij de consument. De Nederlandse Energie Maatschappij heeft een grote sprong gemaakt en is zeer zeker een duidelijke concurrent van andere aanbieders geworden. De NLE biedt sinds enkele maanden uitstekende diensten via het betrouwbare KPN netwerk aan. Wanneer u voor de NLE kiest zult u goedkoop en optimaal van internet, televisie en telefoon samen met energie, alles onder één dak kunnen genieten.


NLE van veel markten thuis

Opgericht in 2005 en dus nog een betrekkelijk jong op de energiemarkt, maar met inmiddels al meer dan 750.000 klanten ondertussen wel de grootste onafhankelijke speler op deze markt, de NLE oftewel de Nederlandse Energiemaatschappij. Groot geworden door een frisse visie op concurrentie en de missie van het uitdagen en scherp houden van de bestaande, traditionele markten. Door het steeds opnieuw aanbieden van nog scherpere prijzen en de ontwikkeling van vooruitstrevende producten, zoals slimme thermostaten en apps. Nu dus de grootste in Nederland, maar nog steeds in de groei en belangrijker nog steeds zeer innovatief op het gebied van de levering van gas en (duurzame) energie. Nieuw is bijvoorbeeld de mogelijkheid zonnepanelen te huren, geen grote investeringskosten, wel optimaal rendement van duurzame energie. Je kunt hiermee ook nog eens je energiekosten verlagen door het terug leveren van energie, salderen genoemd. Wat je produceert, maar niet gebruikt kan 1 op 1 terug naar de NLE en gebruikt worden voor anderen. Zo timmert NLE steeds aan de weg; je kunt er tegenwoordig zelfs een onderhoudscontract voor je verwarmingsketel afsluiten, beter mee verlegen dan om verlegen. Een ander nieuwtje is de gevormde inkoopcombinatie met Mister Green Electric Lease, waarmee het mogelijk is geworden een flink aantal elektrische auto’s naar Nederland te halen en het rijden ervan mogelijk te maken voor een grotere groep mensen. Als je hierin geïnteresseerd bent, kun je je hiervoor inschrijven.

Een nieuwe missie

Sinds 2016 heeft NLE er een missie bij en hiermee haar vleugels nog breder uitgeslagen. Naast de blijvende uitdaging in de energiemarkt is nu ook de telecommarkt aan de beurt. Hier valt nog heel veel te halen. Ook deze markt wordt opengebroken, door het aanbieden van goede, zeer scherp geprijsde pakketten. Zoals bijvoorbeeld het alles-in-een pakket, waarin zowel bellen als internet als televisie is opgenomen. Niets is handiger dan een totaal dienstverlener voor alles in en om het huis. Je pakket stel je zelf samen en je krijgt een WIFI versterker cadeau bij het afsluiten van een contract. Hiermee vergroot je het bereik in je eigen huis.

NLE alles in 1

NLE
2.8 (56.45%) 62 Beoordelingen