KPN compleet nu ook met mobiel bellen

Voordelen van Telfort pakket
13 november 2015
KPN compleet nu ook met mobiel bellen
Welke digitale tv aanbieder past het beste bij jou?
14 november 2015
Alle blogberichten

KPN compleet nu ook met mobiel bellen

KPN compleet nu ook met mobiel bellen

KPN compleet nu ook met mobiel bellen

Pakket uitgebreid

Al lange tijd is er veel aanbod voor 3-in-1-pakketten (internet, televisie en bellen), elke provider adverteert ermee. Maar er bestaat nu ook een 4-in-1-pakket bij KPN compleet nu ook met mobiel bellen. Dus niet alleen digitale TV, internet en vast bellen, maar ook het mobiel bellen wordt in de combinatie aangeboden.

Wat er aangeboden

Er wordt volop geadverteerd met deze relatief nieuwe vorm. KPN compleet nu ook met mobiel bellen geeft, naar eigen zeggen, iedere maand extra voordeel omdat een vierde medium wordt toegevoegd aan het pakket. Je krijgt maandelijks een bedrag aan korting voor elk mobiel abonnement dat je op 1 adres in combinatie hebt met de andere diensten van KPN. Daarnaast kun je onbeperkt en voor niks bellen met de andere KPN abonnementen op jouw adres, tussen mobiel onderling alsook tussen de vaste lijn en de mobiele abonnementen.

En meer

Ook krijg je bij de optie KPN compleet nu ook met mobiel bellen, maandelijks twee maal zoveel data, minuten en sms’jes in het mobiel abonnement. Daarnaast kun je overgebleven Mb’s van de mobiele abonnementen op jouw adres aan het einde van de maand onderling uitwisselen. Wat de een te kort heeft neemt hij of zij dan gewoon van degene die overheeft.
KPN compleet nu ook met mobiel bellen biedt je als laatste nog een optie: je mag gratis een extra tv-pakket kiezen, wat je zelfs maandelijks kunt wisselen. Je hebt de keuze uit het HBO Pakket, Pluspakket of Kidspakket.

(Nog) weinig concurrentie

Voor zover bekend is er maar een andere provider die het 4-in-1-pakket aanbiedt en dat is Vodaphone. De twee verschillen iets in downloadsnelheid, het aantal HD-zenders en de belkosten. Belangrijker is de beschikbaarheid op jouw adres. Vermoedelijk zal het een kwestie van tijd zijn voor er meerdere providers volgen.

KPN compleet nu ook met mobiel bellen
1.8 (36.19%) 21 Beoordelingen

Comments are closed.