KPN alles in 1

De wel meest betrouwbare aanbieder van het alles in 1 pakket is zonder meer KPN (voorheen PTT). Dit heeft het bedrijf onder andere te danken aan het zeer degelijke netwerk waarover het sinds jaren beschikt. Telefonie, internet en televisie behoort tot het aanbod en is van hoge kwaliteit, het is niet voor niks dat Telfort alles in 1 bv ook geleverd word via het KPN netwerk. KPN stuurt haar klanten gratis een monteur, die ervoor zorgt dat de verschillende diensten geïnstalleerd worden zodat je er eenvoudig gebruik van kunt maken. Wanneer je het alles in 1 pakket van KPN online besteld hoef je geen verzendkosten te betalen. Ook ontstaan er geen activatiekosten. Je kunt dus met een gerust hart gebruik maken van een heel aantrekkelijk voordeel.

Instap en standaard

Bij het KPN alles in 1 pakket van KPN maak je gebruik van interactieve televisie. Dit houdt in dat wanneer de telefoon gaat, iemand aan de deur belt of wanneer je misschien dringend naar het toilet moet je de live TV op pauze kunt zetten. Je mist zo niets van het programma dat je aan het kijken was. Verder beschik je over een stabiele downloadsnelheid van 8 of 40 Mbit/s, afhankelijk van het pakket dat je kiest. Je ontvangt gratis een wifi-modem en je belt naar zowel vaste als mobiele nummers voor een vast laag tarief. Dankzij het ruime aanbod aan televisiezenders kun je met het alles in 1 pakket van KPN echt genieten van televisiekijken.

Premium KPN alles in 1 pakket

Wanneer je nu echt het onderste uit de kan wilt halen met een alles in 1 pakket van KPN, moet je voor het premium pakket kiezen. Naast het gebruik van de interactieve televisie kunt je downloaden met 80 Mbit/s en uploaden met 8 Mbit/s. Verder kunt je gebruik maken van een opnemen pakket en een HD extra pakket, waarbij je zowel op de televisie, laptop, telefoon of tablet op de best mogelijke manier televisie kunt kijken. Je beschikt met een premium abonnement tevens over het meest uitgebreide alles in één pakket dat KPN te bieden heeft.

KPN alles in 1 instap

Het KPN Alles in 1 Instap pakket is zeer geschikt voor mensen die normaal gebruik maken van het internet maar toch willen genieten van de vele voordelen van slechts één abonnement. Met dit pakket beschikt u over een 10Mbit/s internetverbinding, die wanneer u dit wilt kunt verhogen. Het vaste bellen is natuurlijk inbegrepen. U kunt goedkoop bellen en daarnaast van een goed aanbod aan digitale televisiezenders genieten. Kortom, u heeft geen ander abonnement meer van een andere provider nodig, dit kunt u gewoon opzeggen. Voor dit alles betaald u de eerste zes maanden slechts euro 35 per maand.

KPN alles in 1 standaard

Het meest populaire pakket is het KPN Alles in 1 Standaard. Razendsnel surfen op internet met maar liefst 50 Mbit/s. Dit is de optimale snelheid en volledig toereikend wanneer u wilt downloaden, een filmpje op Youtube of Facebook wilt bekijken of op Flickr uw foto’s wilt zetten. U ontvangt daarnaast zelfs 75 digitale televisiezenders waarvan 15 in scherpe HD kwaliteit. Om hiervan ook echt te kunnen genieten ontvangt u twee gratis HDTV-ontvangers. Daarnaast kunt u ook met dit pakket kunt u heel goedkoop bellen. De muziekdienst Spotify krijgt u er eveneens gratis bij. Ook hier geldt dat u geen ander contract meer met een andere provider nodig heeft. De eerste zes maanden betaald u ook hier slechts euro 35 per maand.

KPN alles in 1 Premium

De absolute topper is het KPN alles in 1 Premium. In dit pakket zitten de meeste opties en beschikt u eveneens over een internetaansluiting via de kabel van maar liefts 50 Mbit/s. Dit is ruim voldoende om lekker snel te kunnen surfen. Het telefoneren is erg voordelig en de televisie is eveneens van zeer goede kwaliteit. Naast de twee gratis HD-ontvangers krijg je bij dit pakket een gratis abonnement op de populair zender HBO en kun je genieten van Spotify. Ook hier hoef je dus echt geen extra abonnement meer van een andere kabelaanbieder. KPN maakt het gewoon compleet, en dat alles de eerste 6 maanden voor maar euro 35.


kpn alles in 1

KPN standaard nu direct bestellen

KPN alles in 1
4 (80.47%) 172 Beoordelingen