KPN alles in 1 glasvezel

Alles in 1 glasvezel vergelijken
14 mei 2015
XS4ALL glasvezel
3 juni 2015
Alle blogberichten

KPN alles in 1 glasvezel

Glasvezel is tegenwoordig helemaal hip en hot. Iedereen wil het, maar toch hebben betrekkelijk weinig mensen het maar. Dat is niet zozeer onwil, maar vooral te wijten aan de gebrekkige beschikbaarheid. Waar er bijna bij elke woning wel een kabelaansluiting te vinden is zodat het snelle producten van Ziggo of een concurrent ervan gebruikt kunnen worden, zijn er maar relatief weinig woningen waar een werkende glasvezelverbinding te vinden is. De woningen waar die verbinding wel te vinden is, zullen veel mensen al gebruik maken van het plezier ervan.

De pakketten van KPN alles in 1 glasvezel

KPN is een van de aanbieders die glasvezel aanbiedt. Het goedkoopste pakket met enkel een internetaansluiting kost € 32,50 per maand, waarbij je de eerste drie maanden een tientje korting krijgt. Je hebt dan de beschikking over een schamele 10 Mbit/s downloadsnelheid. Wanneer dat te traag voor je is, zou je het pakket kunnen upgraden naar 100 Mbit/s of 500 Mbit/s. Je betaalt dan respectievelijk 20 en 40 euro extra per maand, waardoor je bij een 500 Mbit/s pakket € 62,50 per maand betaalt.
Het duurste pakket van KPN is het KPN alles in 1  Glasvezel Premium pakket. Je betaalt hierbij € 82,50 per maand voor internet (50 Mbit/s), televisie en telefonie. Mocht je willen versnellen naar 500 Mbit/s dan betaal je totaal exact € 100 per maand.

Extra opties bij KPN alles in 1 glasvezel

Je kunt er eventueel voor kiezen om diverse opties aan je pakket toe te voegen. Denk hierbij aan een online beveiligingspakket of een extra servicepakket voor als je problemen hebt of om een andere reden hulp nodig hebt. Ook kun je er voor kiezen om extra tv-zenders aan je pakket toe te voegen. Zo kun je voor een tientje per maand een groot aantal zenders toevoegen, en bijvoorbeeld voor € 15,50 per maand Film1 aan je pakket toevoegen.
Ben je benieuwd naar alle pakketten van KPN alles in 1 glasvezel en de verschillen ertussen? Op deze vergelijkingssite hebben we ze op een overzichtelijke manier voor je op een rijtje gezet. Je kunt in één oogopslag de verschillen tussen de pakketten opzoeken en glasvezel vergelijken

KPN alles in 1 glasvezel
Beoordeel dit bericht

Comments are closed.