Welk internetpakket voldoet aan je eisen?

Er zijn veel verschillende providers en pakketten waar je uit kunt kiezen, maar welk internetpakket past nu het beste bij je? Je kunt kiezen uit een losse internetverbinding of een combinatie met televisie en/of telefonie. Ook is het belangrijk om te bepalen welke internetsnelheid je nodig zult hebben.

ADSL, kabel of glasvezel

Internet via ADSL of kabel kan behoorlijke maximum snelheden bereiken, maar halen het niet bij glasvezel. Vooral de uploadsnelheid is bij glasvezel veel groter omdat deze gelijk is aan de downloadsnelheid. Bij ADSL en kabel ligt de snelheid op ongeveer 10% van de downloadsnelheid.
De afgelopen jaren worden steeds meer huishoudens in Nederland aangesloten op het glasvezelnetwerk. De kans wordt daardoor steeds groter dat je hier gebruik van zult gaan maken. Gebruik de postcodecheck om te zien of glasvezel al beschikbaar is op jouw adres.

internetpakket

Snelheid

De snelheid die je nodig hebt voor je internetverbinding hangt af van het gebruik. Wanneer je internet grotendeels gebruikt voor surfen en mailen is een snelheid tot 20 Mb/s. Kies voor een abonnement van minimaal 50 Mb/s wanneer je regelmatig grote bestanden download of meer apparaten op het netwerk hebt aangesloten.
Tip: Gebruik de speedtest om te zien wat je huidige snelheid is.

Alles in één pakketten

Een internet abonnement in combinatie met televisie en telefonie biedt meestal een scherpe prijs omdat alle diensten ondergebracht worden bij één provider. Met onze internet vergelijking zie je in een overzicht welke internetpakketten op jouw adres beschikbaar zijn. Hierbij vindt je alle informatie die je nodig hebt om tot de juiste keuze te komen. Het vergelijken van internetpakketten kan makkelijk op de homepage van Allesin1vergelijken.eu

Welk internetpakket voldoet aan je eisen?
3 (60%) 3 Beoordelingen