Internetpakket online afsluiten

Internetaanbieders vergelijken in België en Nederland
3 november 2015
Voordelen van Telfort pakket
13 november 2015
Alle blogberichten

Internetpakket online afsluiten

internetpakket online afsluiten

Googelen

Wanneer je ‘internetpakket online afsluiten‘ als zoekopdracht bij google intypt kom je redelijk bovenaan de provider Online.nl verschillende keren tegen, dat doen ze dus slim. Want elke provider biedt de service van het internetpakket online afsluiten. Je hoeft maar aan te vinken wat je uit de vele mogelijkheden kiest en de aanvraag gaat in werking. Dat is slim bekeken.

Online.nl standaardpakketten

Dit bedrijf staat bekend als één van de goedkopere aanbieders van alles in 1 combinatie voor Televisie, Internet en Bellen. Ze hebben verschillende ADSL standaard pakketten in het assortiment, waar het enige verschil in prijs afhankelijk is van de internetsnelheid, zowel down- als uploadsnelheid, moge duidelijk zijn: hoe hoger die snelheden hoe duurder het abonnement. Je hebt de keuze uit het afsluiten voor een periode  van 1 of 2 jaar.

Online.nl glasvezelpakketten

Voor diegenen die zeer snel internet wensen of wellicht nodig hebben voor hun werk vanuit huis, kun je bij hen ook een internetpakket online afsluiten waarbij de verbinding gemaakt wordt via glasvezel (en niet via de ether). Deze pakketten zijn aanzienlijk duurder dan de ADSL pakketten, maar dan heb je ook een veel snellere internetverbinding, waar je bij het duurste pakket bijvoorbeeld zelfs live streaming koersen van beurzen en valuta, zonder problemen, haperingen of tijdsverschillen, kunt binnenhalen. Natuurlijk moet je wel eerst controleren of op jouw adres Online.nl beschikbaar is.

Bellen is niet duur

Wat Online.nl rekent bij de belkosten naar nummers in Nederland is slechts het starttarief van 10 cent per minuut. Ze rekenen geen belkosten en daarin lijken ze zich te onderscheiden van andere providers waar je ook een internetpakket online afsluiten kunt. Zij bieden, net als de meeste zo niet alle providers ook een gratis-bellen-optie (naar Nederlandse nummers) aan, voor een vast bedrag per maand.

Internetpakket online afsluiten
1.2 (23.64%) 22 Beoordelingen

Comments are closed.