Internet vergelijken voor het snelste en goedkoopste internet

Ziggo en Vodafone fuseren
16 februari 2016
Ziggo abonnement
5 mei 2016
Alle blogberichten

Internet vergelijken voor het snelste en goedkoopste internet

internetaanbieders Belgie
Veel mensen kiezen voor een gecombineerd abonnement, zoals internet en bellen. Door abonnementen bij een aanbieder te combineren geven ze altijd korting. Daarnaast scheelt het voor een hoop papier en regelwerk voor u. Voordat u een internet abonnement afsluit is het handig om eerst verschillende aanbieders te vergelijken, hieronder heb ik 3 aanbieders op een rijtje gezet. De Belgische vergelijker Internetaanbieders.be vergelijkt tussen deze drie pakketten.

Scarlet trio

Scarlet trio is een Belgische provider. Er is geen mogelijkheid bij Scarlet trio om alleen een internet en bellen abonnement te nemen, hier zit ook gelijk televisie bij. Scarlet trio biedt een downloadsnelheid aan van 30 Mbps en een uploadsnelheid van 4 Mbps aan met onbeperkte data. U krijgt ook een WiFi modem en gratis installatie. Bij een telefoon abonnement van Scarlet trio kunt u onbeperkt bellen naar vaste lijnen tussen 16;00 uur en 8;00 uur en in het weekend. De televisie die u krijgt bij Scarlet trio krijgt is digitale tv en beschikt over 28 zenders, u krijgt hier een gratis decoder bij. Als je regelmatig op Internetaanbieders.be kijkt vind je de beste deals van Scarlet.

Proximus abonnement

Proximus biedt twee packs aan, bij deze zit net zoals bij Scarlet trio ook televisie. Ze bieden het comfort en maxi pakket aan, het maxi beschikt over 2GB mobiel internet. Daarnaast biedt Proximus u de mogelijkheid aan om de packs uit te breiden wanneer u hier behoefte aan hebt. Ze bieden een downloadsnelheid aan van 100 Mbps en een uploadsnelheid van 6 Mbps en buitenshuis onbeperkt gebruik maken van Hotspots. Daarnaast kunt u gebruik maken van een cloud die 10GB groot is, hierop kunt u dingen opslaan. Proximus biedt net als Scarlet trio onbeperkt bellen aan in de avond en het weekend naar vaste nummers, bij Proximus kan dit naar vaste nummers in 39 landen. Proximus tv biedt u de mogelijkheid om programma’s terug te kijken met replay tv en op al uw schermen te kijken, dus naast je tv ook op uw smartphone of tablet. Op Internetaanbieders.be vind je een Proximus abonnement.

TV Vlaanderen internet

Ook TV Vlaanderen biedt alleen een pakket aan waar ook tv bij in zit, ze hebben hier drie versies van. TV Vlaanderen biedt bij hun internet een internet snelheid aan van 50 Mbit en is volledig onbeperkt zonder data volume. U krijgt hier een gratis modem bij die u eenvoudig zelf kan instaleren. Bellen via TV Vlaanderen heeft een tarief. Bellen naar een andere TV Vlaanderen klant kost u niks, bellen naar een vaste lijn in België  of 15 andere landen kost 9 cent per minuut en bellen naar een mobiel nummer in België kost u ook 9 cent per minuut. De tv die TV Vlaanderen aanbied is digitale tv en u krijgt hier een interactieve HD recorder bij met een opslag van 500GB. U kunt via TV Vlaanderen de meest bekeken Nederlandstalige zenders bekijken.

Internet vergelijken voor het snelste en goedkoopste internet
1.2 (24.44%) 18 Beoordelingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *