Internet en bellen

Internet en bellen: goedkoper dan los. Naast alles in 1 is Internet en bellen een optie waarmee je twee mediadiensten onder 1 noemer afsluit, met een en dezelfde provider. Voor een vaste prijs per maand krijg je naast internet ook vast bellen. Omdat je dit dus bij dezelfde aanbieder onder 1 dak brengt ben je goedkoper uit dan dat je elke dienst afzonderlijk bij steeds weer een andere provider zou kopen. Dit komt omdat een provider minder kosten heeft bij een compleet pakket en jou dus die 'korting' kan doorgeven. Internet en bellen bespaart je dus aanzienlijk.

Meer voordelen naast prijs

Naast bovengenoemd prijsvoordeel is er ook het voordeel dat je maar een rekening krijgt voor deze twee diensten, en niet per elke afzonderlijke dienst een aparte factuur ontvangt. Daarnaast heb je altijd een bedrijf als aanspreekpunt. Of dat nu is voor een klacht, een technisch probleem wat je niet verholpen krijgt of het melden van een storing. Een en hetzelfde bedrijf dat je voor alle diensten kunt benaderen.

Veel aanbiedingen

Als je voor internet en bellen kiest, dan heb je vervolgens ook veel keuze uit de verschillende aanbieders (Kpn, Telfort, XS4ALL enzovoorts). Veel providers stunten met aanbiedingen, waarbij je vaak de eerste maanden aanzienlijke korting krijgt op je maandelijkse bedrag. Na verloop van tijd gaan dan de 'normale' prijzen gelden.

Er zijn tussen de aanbieders onderling wel prijsverschillen, maar dat hangt af van wat je verwacht van het internet met bellen. Wanneer je bijvoorbeeld veel films en muziek downloadt op je pc dan is het aantal Mb per seconde best belangrijk. Of als je vanuit huis werkt en je vanwege grote dataoverdrachten een hoge upload- en downloadsnelheid nodig hebt, dan is de internetsnelheid ook belangrijk. Jouw uiteindelijke keuze zal dan dus vallen op een provider die een hoge internetsnelheid levert (bv. glasvezel).
Internet en bellen
2.6 (52.5%) 8 Beoordelingen