Gratis tablet bij Ziggo alles in 1

Alles in 1-pakketten
Zo kies je het beste Alles-in-1 pakket
1 oktober 2016
nle alles in 1
NLEx: een nieuwe speler op de telecommarkt
15 november 2016
Alle blogberichten

Gratis tablet bij Ziggo alles in 1

gratis tablet ziggo

Als je op dit moment een alles in 1 pakket aanschaft bij Ziggo, krijgt u een tablet cadeau. Dat is de nieuwe actie van Ziggo. De tablet die u cadeau krijgt, is een Huawei MediaPad T1 7.0 WiFi. Het gratis tablet bij een Ziggo alles in 1 pakket heeft een winkelwaarde van €99,-. Het kan natuurlijk ook zijn dat u geen tablet nodig bent, of dit niet wilt. In dat geval biedt Ziggo u een korting aan op het pakket. U betaalt dan de eerste drie maanden  €34,95 per maand. Het maakt hierbij niet uit welk alles in 1 pakket u kiest, dus hoe duurder uw pakket, hoe hoger de korting.

Gratis tablet bij Ziggo alles in 1 pakket

Het tablet dat Ziggo aanbiedt is de Huawei Mediapad T1 7.0 WiFi. Met een dikte van 8,5 mm, een 7 inch-scherm en een gewicht van 278 gram, kunnen we dit een licht en compact tablet noemen. Doordat er een goede accu in dit tablet zit, heeft u een stand-by tijd van meer dan  300 uur. In de gebruikersmodus kunt u acht uur lang van internet gebruik maken. Bent u een echte filmliefhebber, dan zit u ook goed met dit tablet. Dit kan 12 uur lang. Als u de app Ziggo Horizon Go downloadt, kunt u op het tablet ook tv kijken. De app is gratis te downloaden en biedt minimaal 90 zenders aan.

Keuze uit verschillende pakketten

Wat betreft de alles in 1 pakketten van Ziggo kunt u, uit drie verschillende pakketten kiezen. Het aanbod begint met het Start-pakket. Het Startpakket heeft een internetsnelheid van 40 Mbps en biedt 60 tv- zenders. Bij het tweede pakket (Complete) heeft u 150 Mbps aan internetsnelheid, heeft u 70 tv- zenders en Replay TV. Het derde en laatste pakket heet Max. Hier krijgt u er nog 45 zenders bij (totaal 115) en de internetsnelheid wordt verdubbeld naar 300 Mbps. Voor alle pakketten geldt trouwens een minimale contractduur van 12 maanden.

Gratis tablet bij Ziggo alles in 1
1.3 (26.67%) 15 Beoordelingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *