Gratis bij Telfort alles in 1

Ziggo alles-in-1 Plus en Extra
26 februari 2015
Alles in 1 glasvezel vergelijken
14 mei 2015
Alle blogberichten

Gratis bij Telfort alles in 1

Wanneer je voor een Telfort alles in 1 pakket kiest kun je de eerste maand gewoon gratis kijken want je ontvangt de kosten van de eerste maand gewoon terug. Het gaat hier om een tijdelijke aanbieding van Telfort alles in 1 waarmee u weer een leuke cent kunt sparen. Wanneer u dus op zoek bent naar een goedkoop alles in 1 pakket zou Telfort met deze zeer aantrekkelijke aanbieding wel eens een de juiste provider voor u kunnen zijn.

3 Telfort alles in 1 pakketten

Wanneer je nu een Telfort alles in 1 pakket wilt afsluiten kun je uit drie verschillende pakketten kiezen.

Telfort alles in 1 instap

Bij dit pakket betaal je slechts euro 34,50 per maand maar moet je wel nog extra aansluitkosten ter hoogte van 30 euro betalen. Met dit alles in 1 pakket kun je gebruik maken van internet, interactieve televisie en natuurlijk vast bellen. Bij deze aanbieding ontvang je een gratis modem waarmee je draadloos kunt werken. De internetsnelheid is bij dit pakket vrij laag. Je kunt downloaden met 8 Mbit/s en Uploaden met maar 1 Mbit. Sluit je deze aanbieding af, dan krijg je een eenmalige korting van euro 34,50.

Telfort alles in 1 standaard

Dit pakket is iets duurder en ook hier moet je helaas de aansluitingskosten betalen. Deze Telfort alles in 1 aanbieding kost euro 37,- per maand en ook hier kun je natuurlijk gebruik maken van dezelfde diensten, echter met een andere internet snelheid. Bij dit pakket wordt eveneens een gratis modem meegeleverd maar beschik je over 30 Mbit/s om te downloaden en 3 Mbit/s om te uploaden. Wanneer je dit pakket kiest zul je ook hier een eenmalige korting van euro 37 ontvangen.

Telfort alles in 1 extra

Het grootste alles in pakket van deze provider is het Telfort alles in 1 extra pakket en is helemaal niet duur. Het kost slechts euro 41 per maand, exclusief de eenmalige aansluitkosten van 30 euro. De drie diensten, internet, televisie en telefoon voor dit kleine bedrag is echt aan te bevelen. Met het gratis draadloos modem bereik je met dit alles-in-1 pakket een download snelheid van 50 Mbit/s en kun je iets uploaden met maar liefst 5 Mbit/s. Natuurlijk geeft Telfort bij dit pakket ook eenmalig de kosten terug in de vorm van een korting. Dus bespaar je met dit alles in een pakket 41 euro.

Telfort alles in 1 pakket

Telfort alles in 1 vergelijkenDe snelheid van de internetverbinding is het enigste verschil. Wil je een Telfort alles in 1 afsluiten is het daarom raadzaam om eerst te kijken welke snelheid jij nodig hebt. Je kunt namelijk wanneer het internet te langzaam is het contract veranderen en dan pas een alles in 1 standaard of extra pakket kiezen. Begin daarom met het instap pakket. Mocht je toch nog iets uitgebreidere pakketten willen bekijken, kun je natuurlijk ook eens naar de pakketten van Ziggo en KPN kijken. Deze zijn wel iets duurder maar uitstekende alles in 1 pakketten. We raden aan om ze allemaal eens goed te vergelijken.

Gratis bij Telfort alles in 1
5 (100%) 1 Beoordelingen

Comments are closed.