Glasvezelpakketten

glasvezelpakketten

Verschillende providers bieden tegenwoordig de mogelijkheid om glasvezelpakketten af te sluiten. Het internet loopt dan via het recent aangelegde glasvezel netwerk en niet langer via kabel of ADSL. Volgens sommige providers is glasvezel de toekomst omdat het sneller is en de verbinding zou betrouwbaarder zijn. Doe onze alles-in-1 postcode check om te zien of er bij jou al glasvezelpakketten beschikbaar zijn. Bij de vergelijking kun je bovendien meteen zien welke provider de beste aanbieding heeft. Een groot deel van Nederland is ondertussen aangesloten op het glasvezel netwerk, maar het is verstandig om dit van te voren te controleren.

Internet, televisie en telefonie

Wanneer je over wilt stappen op een glasvezelpakket is het verstandig om te kijken naar het aanbod van alles in één pakketten die de verschillende providers bieden. Wanneer samen met je internet ook overstapt met televisie en telefonie kun je een flinke korting of een cadeau verwachten.

Internetsnelheid en kosten

Wanneer je de verschillende opties vergelijkt moet je goed naar de keuzes in internetsnelheid kijken. Een snelheid van 10-20 Mbit/s is prima geschikt voor mensen die niet te veel downloaden en het internet vooral gebruiken om te surfen en e-mailen. Wanneer je regelmatig download of veel apparaten op je netwerk aan wilt sluiten kun je het beste voor een snelheid van minimaal 50 Mbit/s kiezen. De verbindingen van meer dan 100 Mbit/s zijn vooral geschikt voor bedrijven en huishoudens waar erg veel gedownload wordt op meerdere apparaten. Zodra je de gewenste snelheid gekozen hebt, kan je de prijzen van de verschillende glasvezelpakketten vergelijken om daarna de juiste keuze te maken. Maak je keuze niet alleen op de kosten van het glasvezelabonnement maar ook het pakket wat hierbij hoort.

Particulier of zakelijk

Je kunt een abonnement uiteraard zowel particulier als zakelijk afsluiten en vaak hebben providers speciale aanbiedingen voor zakelijke klanten. Houdt er hierbij altijd rekening mee dat de zakelijke prijzen worden weergegeven zonder btw.

Glasvezelpakketten
1 (20%) 1 Beoordelingen