Consumentenbond waarschuwt voor Online.nl

interactieve televisie
Interactieve televisie, hoe werkt het precies?
20 november 2015
Samsung Galaxy S6 en de iPhone 6
iPhone 6 versus Samsung Galaxy S6
27 november 2015
Alle blogberichten

Consumentenbond waarschuwt voor Online.nl

consumentenbond

Volgens de Consumentenbond zijn er in een jaar meer dan 2000 klachten ontvangen over de slechte service van telecomprovider Online.nl. Daarmee heeft het bedrijf de twijfelachtige eer om de klachtenlijst van de consumentenorganisatie aan te voeren.

De klachten variĆ«ren van geen of langzaam internet, televisie met ‘blokkerig’ beeld tot geen diensten na een overstap. “Mensen zitten soms dagen of weken zonder internet. Verder zijn er veel klachten over de klantenservice: Online is niet bereikbaar of de klantenservice lost de problemen niet op”, stelt de Consumentenbond.

De bond zegt tevergeefs meerdere malen aangedrongen te hebben bij de provider om de dienstverlening te verbeteren. Online.nl biedt internet, telefonie en televisie. Bij het bedrijf was maandag niemand bereikbaar voor commentaar.

Consumentenbond alles in 1 test

De Consumentenbond heeft jaarlijks een “beste alles in 1” test. Ook in de test van 2016 kwam Online niet verder dan eenĀ teleurstellende laatste plek.
In de test scoorde Online niet meer dan enkel onvoldoendes en is dus de minst verstandige keuze als het om internet, televisie en vast bellen gaat.
Online.nl gaat de boeken in als slechtste provider van 2016.

Uitslag van de 2016 alles in 1 test

 1. XS4ALL
 2. ZeelandNet/Delta
 3. KPN
 4. OnsBrabantNet/OnsNet/Edutel
 5. Solcon
 6. Telfort
 7. Ziggo
 8. Vodafone
 9. Caiway
 10. Tele2
 11. Online.nl

In de test zijn niet alle providers beoordeeld maar enkel de providers met de meeste abonnees. In 2017 is het de grootte vraag of Online beter gaat scoren in de alles in 1 test. Verder is het ook spannend wat nieuwkomer NLE ( De Nederlandse Energie Maatschappij) gaat doen. NLE heeft zich sinds eind 2016 ook in de telecommarkt begeven en is tot nu toe de enige provider die naast telecom ook stroom en gas levert aan haar klanten.

 

Bron: www.telegraaf.nl

Consumentenbond waarschuwt voor Online.nl
1.4 (28.42%) 19 Beoordelingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *