Apple TV vanaf eind oktober te bestellen

Wifispots Ziggo en energieleverancier DELTA gekoppeld
18 september 2015
Mobiele telefoon abonnementen
28 oktober 2015
Alle blogberichten

Apple TV vanaf eind oktober te bestellen

iabonnement.com

Eind deze maand is de nieuwe Apple online te bestellen in de Apple Store. In de eerste week van november zal de settopbox ook in de winkels te koop zijn. Dit meldt iAbonnement op basis van diverse betrouwbare bronnen.

Levering van de Apple TV

Begin november zou de nieuwe Apple TV worden geleverd aan personen die het apparaat online besteld hebben. Het kan dus nog even duren voor je de settopbox daadwerkelijk thuis krijgt nadat je deze hebt besteld. Eerder werd al bekendgemaakt dat Apple TV beschikbaar zou zijn in oktober. Er werd echter geen exacte datum genoemd. De bronnen van 9to5Mac melden verder dat de iPad Pro te verkrijgen is vanaf november. Dit ligt in lijn met eerdere berichten. De iPad Pro is inmiddels toegevoegd aan de Nederlandse App Store. Nederland zijn hoogstwaarschijnlijk bij de eerste groep landen horen waar de iPad Pro in de winkel komt te liggen.

App Store en tvOS

Vorige maand werd de nieuwe Apple TV onthuld tijdens het event van Apple in september. Het is de grootste update van de settopbox in jaren. Het apparaat is in vele opzichten verbeterd ten opzichte van zijn voorgangers. Zo kunnen er nu bijvoorbeeld op het apparaat casual games worden gespeeld. Ook is de nieuwe Apple TV voorzien van een eigen App Store, betere hardware en een nieuwe afstandsbediening met touchpad. Hiermee wordt het gemakkelijker om te navigeren door interface. De settopbox draait op een eigen besturingssysteem namelijk tvOS. Dit systeem is gebaseerd op iOS 9. Ook integreert de Apple TV Siri. Siri maakt stembediening mogelijk.

Bron: http://www.iabonnement.com/

Apple TV vanaf eind oktober te bestellen
Beoordeel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *