alles in een vergelijken

Over ons

Wij zijn sinds jaren gespecialiseerd in onafhankelijke vergelijkingssites zoals alles in 1 voor televisie, internet, telefonie en verzekeringen. Sinds kort werken wij ook aan vergelijkers om autoverzekeringen te vergelijken. Door onze ervaring zijn we inmiddels ook met succes actief in het buitenland.

We zijn gevestigd in Venray dat jaren geleden nieuwe wegen moest inslaan. Industrialisatie was een noodzaak geworden om de structurele werkloosheid het hoofd te kunnen bieden. Wij proberen met ons bedrijf hieraan een kleine bijdrage te leveren.

Alles in een vergelijken

Met behulp van onze ervaring en het feit dat wij ook gewone gebruikers zijn hebben wij op deze website het alles in een vergelijken van producten en diensten voor onze klanten alvast een stuk gemakkelijker gemaakt. Bij de meeste vergelijkingssites zie je door de bomen het bos niet meer en weet je niet waar je moet beginnen. We hebben het daarom simpel en overzichtelijk gehouden zodat je bij allesin1vergelijken.eu het gevoel hebt thuis te zijn. Zo kun je bij het alles in een vergelijken plezier ondervinden en tevens veel geld besparen.

Jarenlange ervaring

Doordat wij op het gebied van alles in een vergelijken van onze jarenlange ervaring kunnen profiteren en wij dagelijks in contact staan met onze partners zijn de prijzen van de aanbiedingen altijd op de nieuwste stand. Allesin1vergelijken.eu helpt je dus bij het alles in een vergelijken waar het maar mogelijk is. Hier zijn natuurlijk absoluut voor jou geen kosten aan verbonden. Onze service is en blijft volledig gratis.

Hoe verdienen wij met onze dienstverlening?

De vergelijking die wij aanbieden is voor u als consument volledig gratis. Dit zal wat ons betreft ook altijd zo blijven. Het onderhouden van de vergelijker en de website is echter erg arbeidsintensief en komt veel bij kijken. Wanneer u ervoor kiest om bij de provider een abonnement te bestellen krijgen wij hiervoor een vaste vergoeding. Hiervan merkt u als consument helemaal niets. Het heeft geen invloed op het alles in een vergelijken.

Alles in een vergelijken
4.5 (90%) 8 Beoordelingen